Home Betalen Bezorging Contact Over het ontstaan van deze webshop Disclaimer
 
 
Producten
Zuurzak producten
Baking soda (Natrium Bicarbonaat)
Bittermeloen
Kruiden
Extra
Disclaimer

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Info  
   

Over het ontstaan van deze webshop

Deze webshop is gemaakt naar aanleiding van een verhaal van een kankerpatiënt die  te horen had gekregen dat in het ziekenhuis niks meer voor hem konden doen. Deze patiënt zou niet meer zo lang hebben te leven . Na een aantal maanden kwam de patiënt terug in het ziekenhuis met de mededeling: ik ben er nog en ik voel me erg goed, daarbij zette de patiënt een blikje met zuurzak op de balie en zei ik eet elke dag dit fruit  en ben er nog steeds!

Bij mijn vader is  afgelopen jaar darmkanker geconstateerd, die is  afgelopen december geopereerd.
Er is toen geadviseerd om preventief een chemokuur te nemen, gezien de leeftijd van mijn vader (77)heeft hij na lang nadenken en goed overleg  met familie enz. besloten om geen chemo te nemen.
Dit omdat het een zware chemo zou worden en hij vrijwel zeker wist dat hij meteen ziek zou worden van de chemo.

Op de vraag van mijn moeder aan de dokter wat zou u adviseren als dit uw vader had geweest? chemo of niet, antwoorde hij : ik zou 't ook niet doen, u maakt een goede beslissing gezien de leeftijd

Na dit verhaal ben ik op zoek gegaan naar die blikjes. Deze blikjes blijken zeer slecht te krijgen dit omdat het een seizoen product is , na stad en land te hebben afgezocht en de laatst verkrijgbare blikjes  te hebben gekocht  is mijn vader in februari 2011 begonnen met de blikjes,  in april moest hij voor controle naar de specialist en die constateerde dat de waarden die voor de operatie  op 45 stond nu was gezakt naar 13 dit vond hij wel heel erg laag voor de eerste controle. mijn vader heeft niet verteld dat hij zuurzak gebruikte en is dat ook niet van plan. Dit omdat dit toch niet geaccepteerd wordt.
Feit is wel dat hij zich nu erg goed voelt en gebruikt nog steeds zuurzak. Bij de volgende controle in juli ben ik zeer benieuwd wat dan de waarden weer zijn

Omdat ik op een gegeven moment zoveel werd benadert met de vraag hoe kom je daar nou aan en zou je dat voor mij ook kunnen bestellen heb ik uiteindelijk besloten om het zelf maar te gaan verkopen.

Algemene Voorwaarden Levertijd Betalen Bezorging Contact Privacy Policy